Portalul ofera informatii complete despre caminele de batrani din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de ingrijire pentru batrani, servicii de asistenta medicala, de recuperare si reabilitare, depasirea dependentelor, dobandirea independentei, terapie de grup cu efect recreativ, gimnastica, jocuri si sporturi, activitati culturale, servicii suplimentare pentru personae cu nevoi speciale, analize si investigatii medicale, servicii de ingrijire corporala, masaj si kinetoterapie.

Centrele de ingrijire batrani promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.camin-batrani.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Personal pentru camine de batrani din UK - Fara taxe

Personal pentru camine de batrani din UK - Fara taxe Belrao Group va ofera oprtunitatea de a lucra ca si Infirmieri/Asistenti medicali in azile din Anglia fara a plati taxe sau comisioane. Detalii job: - NU percepem COMISION sau ALTE TAXE - contract full time -semnare contract de munca inainte de a pleca din tara direct cu angajatorul din UK, pe o perioada nedeterminata - plata incepe de la 7,40 lire/ora si creste pana la 7,90 lire/ora pentru infirmieri - plata pentru asistenti cu PIN – 15 lire/ora - se lucreaza minim 35 de ore pe saptamana – exista posibilitatea de a face ore suplimentare – se poate ajunge la 50 – 60 ore/saptamana - se lucreaza in ture de zi si in ture de noapte - NU sunt cheltuieli cu transportul de la cazare la job - posibilitate de a promova in scurt timp - 2 zile libere/saptamana si 28 zile concediu/an platit - cazare pusa la dispozitie de angajator contra cost (£250 - 300/luna cu utilitatile incluse) - la sosire in UK: training la sosire- Induction Framework to Adult Social Care-, deschidere cont bancar, obtinere CRB, suport pentru obtinerea National Insurance, cazare si masa asigurata timp de 1 saptamana (platita pentru dvs in avans) - concediu de odihna 28 zile/ an - platit - uniforma, curs - decontare trasport Romania - Anglia de catre angajator Ce conditii trebuie sa indeplinesc? - limba engleza nivel conversational - varsta 18 - 50 ani - persoana blanda, calda , rabdatoare - fara cazier - experienta cu varstnici ( se ia in considerare si experienta cu membrii din familie, rude, cunostiinte, vecini etc) - pentru partea masculina se cer studii in domenii precum: psihologie, asistenta sociala, postliceala sau cursuri de infirmieri/ingrijitori varstnici De ce sa alegeti Belrao? - peste 10 ani de experienta - parteneri leaderi de piata cu cifra de afaceri de aproape UN MILION de lire= AVETI SIGURANTA CA VA PLATESC ORELE LUCRATE - cele mai bune cursuri Care Certificate- pe 15 module, training complet - probabil singura agentie care OFERA CAZARE PLATITA IN UK INTRE JOBS (daca managerul nu va place sau doriti sa schimbati job-ul) - plata pe ora ridicata in comparatie cu concurenta care ofera minimum de £6.7/hr. La o medie de 170 ore pe luna, inseamna ca noi va platim £93 lire in plus in fiecare luna! - PLECARI IMEDIATE - la plasamentele noastre sunt deja alti clienti nu va simititi singur(a) Procedura: - interviul cu noi cu agentia online pe Skype sau la sediul nostru din Cluj – Napoca - interviul cu angajatorul - semnarea contractului si pregatirea actelor pentru dosar - plecarea in UK conform itinerariului primit In cat timp se poate pleca? Plecarile sunt saptamanale, fiecare candidat isi stabileste data de plecare direct cu angajatorul in functie de disponibilitatea sa. De cati bani am nevoie ca sa plec? -bani pentru biletul de avion/autocar -bani de buzunar pana la primul salar
0732 115 006

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro