Nume:
ASOCIATIA KRONOS
E-mail:
marinescu.kronos@gmail.com
Telefon:
0722 273 640
Website:
https://caminebatraniconstanta.ro/
Adresa:
CASA FINTIA: Eforie Sud, strada Ion Voda Cel Cumplit, nr. 30 | CASA NIKOLAS: Sat Schitu, Comuna Costinesti, Str. Principala, Nr. 12A

ASOCIATIA KRONOS
Camin Batrani

Centru de ingrijire persoane varstnice, camin batrani – servicii de ingrijire, supraveghere, asistenta de specialitate, servicii medicale, terapie, servicii de cazare, alimentatie, intretinere fizica, activitati de recreere, socializare si divertisment pentru persoane varstnice.

Detalii

Asociatia Kronos detine doua locatii, ambele situate in judetul Constanta.

CENTRUL REZIDENŢIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE FINTIA

CENTRU REZIDENŢIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE NIKOLAS


   Din dorinta de a conferi persoanelor de varsta a treia un stil de viata care sa ii fereasca de grijile si preocuparile aferente varstei, am creat un concept unic, unde devotamentul si experienta in domeniul medical si socio-uman ale specialistilor asigura linistea si confortul rezidentilor.
   Centrele noastre reprezinta locul ideal unde seniorii sunt foarte bine ingrijiti, specialistii ocupandu-se indeaproape de pastrarea, intretinerea si imbunatatirea conditiei medicale, fizice si psihice.
   Oricand un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionisti, intr-o locatie de lux, amenajata si dotata respectand cele mai inalte standarde occidentale, menita sa asigure confortul si linistea de care varstnicii au nevoie.
In cadrul centrelor noastre, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat.

 

   CENTRUL REZIDENŢIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE FINTIA este acreditat cu Certificat de Acreditare si Licenţa de Funcţionare Este amplasat pe litoralul Marii Negre zona foarte liniştita, ferita de zgomot, dispunând de 40 locuri de cazare. Fiecare camera are grup sanitar propriu.
   Centrul de persoane varstnice FINTIA – Eforie, este amplasat intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1300 mp amenajata cu spatii verzi pentru relaxare, terasa, foisor, sezlonguri, mese+scaune, pavilion.
   Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de existenta al Centrul de persoane varstnice FINTIA – Eforie, iar exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare din partea rezidentilor.

 

   CENTRUL REZIDENŢIAL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE NIKOLAS este acreditat cu Certificat de Acreditare si Licenţa de Funcţionare Este amplasat pe litoralul Marii Negre zona foarte liniştita, ferita de zgomot, dispunând de 40 locuri de cazare.
   Caminul de odihna si tratament Nikolas este amplasat intr-o zona foarte linistita, ferita de zgomotul si poluarea citadina, dispunand de 400 mp construiti, o curte desfasurata pe 1300 mp amenajata cu spatii verzi pentru relaxare, terasa, foisor, sezlonguri, mese+scaune, pavilion.
   Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de existenta al Caminului de batrani Nikolas, iar exigentele in pregatirea personalului reprezinta obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare.

 

   In mod exclusiv Centrele de persoane varstnice FINTIA si NIKOLAS au ca invitati, periodic, artisti consacrati: muzicieni, actori, scriitori, pictori, alaturi de care veti petrece momente unice ce va vor lasa in suflet amintiri de neuitat.
   Rezidentii se pot implica, in functie de dorinte, preocupari si inclinatii, in activitati individuale sau de grup precum:

Programe de recuperare medicala si de mentinere a conditiei fizice

* Ore de pictura si desen
* Serate muzicale, de dans, film si lectura
* Jocuri de societate (sah, table, rummy, carti, scrabble, domino etc) si dezvoltare personala
* Sporturi usoare: tenis de masa, mini-fotbal, bedmington
* Activitati de indemanare (lucru manual, gradinarit, etc)
* Transportul si insotirea rezidentilor la piese de teatru, spectacole de circ, concerte muzicale, vernisaje, muzee, opera
* Program pentru servirea de ceaiuri, cafea alaturi de un prieten
* Acces nelimitat la internet pentru a pastra contactul cu familia, prietenii, pentru a invata lucruri noi si a va mentine informati
* Posibilitatea vizitarii rezidentilor de catre familie sau apropiati ori de cate ori doresc
* Organizarea petrecerilor cu ocazia zilelor de nastere, onomastice, sarbatori religioase
* Consiliere duhovniceasca si insotire la biserica pentru a asista la slujbele religioase
* Plimbari in aer liber
* Excursii de o zi pentru vizitarea diverselor obiective turistice
* Program de stimulare cognitiva cu psiholog

Cazarea se face in camere cu 1, 2, 3 paturi, in functie de optiunile rezidentilor.

Servicii

Ingrijire
Ingrijire persoane vârstnice sau in incapacitatea de a se ingriji singure;


Supraveghere
Supraveghere continua si asistenta medicala de către asistent! medicali si infirmiere, non-stop;


Consultatii medicale
Consult medical saptamanal (medic generalist – cu posibilitatea de a fi medic de familie) si la cerere (medic dermatolog, neurolog, psihiatru, etc.);


Tratament medical
Administrarea tratamentului medical aferent fiecărei persoane;


Kinetoterapie
Şedinţe zilnice individuale de kinetoterapie (masaj, exerciţii fizice, recuperare motorie);


Meniu zilnic
Meniul zilnic format din 3 mese + 2 gustări. Meniuri adaptate conform indicatiilor medicale;


Asistenta si menaj
Asistarea si ajutarea in timpul servirii mesei si in activitatile zilnice individuale si servicii intretinere si menaj zilnic;


Activitati diverse
Activitati socio-culturale si terapie ocupationala. Excursii organizate la diverse obiective turistice din apropiere;


Camere confortabile
Cazare in camere cu 1.2.3 paturi, in funcţie de opţiunile rezidenţilor. Camerele sunt dotate cu climatizare, televizor, dulapioare. sifonier.etc.


DE CE SA NE ALEGI PE NOI?

   1. Asociatia Kronos este locul ideal in care seniorii sunt foarte bine ingrijiti. specialiştii ocupandu-se indeaproape de pastrarea. intretinerea si imbunatatirea condiţiei medicale fizice si psihice.
   2. Asociatia Kronos ofera ingrijire si atentie, oricând un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de atentie si ingrijire din partea echipei noastre de profesionişti, intr-o locaţie amenajata si dotata respectând standardele de viata, menita sa asigure confortul si liniştea de care vârstnicii au nevoie.
   3. Asociatia Kronos garanteaza calitatea serviciilor. Calitatea serviciilor si dotărilor reprezintă principiul de existenta al Centrului Rezidenţial pentru Persoane Vârstnice FINTIA si NIKOLAS. Exigentele in pregatirea personalului reprezintă obiectivul nostru permanent, astfel incat sa ne putem adapta la orice necesitate sau solicitare din partea rezidenţilor.

 

Pentru informatii suplimentare, tarife si locuri disponibile, va rugam sa ne contactati:

0722 273 640

marinescu.kronos@gmail.com

Galerie foto

ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS
ASOCIATIA KRONOS

© 2015 Copyright by camin-batrani.com