Nume:
Azil - Casa de Batrani Anastasia
E-mail:
azilanastasia@yahoo.com
Telefon:
0769 351 953
Fax:
0354 814 974
Adresa:
Str. Ghioceilor, Nr. 2C, Ghelari, Jud. Hunedoara

Azil - Casa de Batrani Anastasia
Camin Batrani

Centru de ingrijire persoane varstnice, camin batrani – servicii de ingrijire, supraveghere, asistenta de specialitate, servicii medicale, terapie, servicii de cazare, alimentatie, intretinere fizica, activitati de recreere, socializare si divertisment pentru persoane varstnice.

Detalii

Azil - Casa de Batrani Anastasia

Ghelari (langa Municipiul Hunedoara), Str. Ghioceilor, Nr. 2C

0769 351 953

azilanastasia@yahoo.com

 

   Caminul de batrani Anastasia ofera servicii de calitate, in pas cu exigentele U.E. Avem personal calificat si atent selectat, dar si bine motivat. Putem oferi o gama larga de servicii de foarte buna calitate.

   Situat intr-o zona rezidentiala veche si linistita a localitatii Ghelari (langa Municipiul Hunedoara), Centrul pentru Ingrijirea persoanelor cu boli cronice grave, imobilizate la pat sau alte afectiuni in faze avansate Centrul de permanenta si ingrijiri ofera servicii de gazduire si ingrijire permanenta celor pentru care sanatatea si singuratarea este o problema.

   Aici veti avea mereu pe cineva langa dumneavoastra, care sa va ajute si sa va ofere cea mai buna ingrijire!

   Va puteti bucura de liniste, si profesionalitate oferite de personalul medical cat si de personalul auxiliar.

   Calitatea serviciilor si dotarilor reprezinta principiul de baza in asigurarea conditiilor optime de ingrijire a persoanelor varstnice care au ramas singure sau care au probleme de sanatate si care cauta un loc linistit si deosebit unde sa socializeze. In cadrul centrului nostru, cei dragi dumneavoastra vor beneficia de conditii deosebite de cazare, agrement, supraveghere medicala si sociala permanenta, precum si de un meniu variat si atent selectat, care sa respecte dieta personala.

   Linistea si increderea familiei rezidentului o dobandim prin seriozitate si profesionalism dar si prin climatul familiar.

   Cu ajutorul nostru familia dumneavoastra va fi absolvita de orice griji, incat poate sa se dedice linistita activitatii profesionale, poate organiza un weekend fara griji, un concediu de vis, noi luandu-va locul cu aceeasi caldura.

   Aici, pacientilor li se ofera o viata demna, in cele mai bune conditii, indiferent de stadiul de avansare al bolii, prin ingrijirea oferita de catre personalul calificat si foarte bine pregatit, prin programele de stimulare cognitiva si de terapie ocupationala, conform celor mai noi metode de terapie.

   Ori de cate ori un senior al familiei dumneavoastra are nevoie de ingrijire permananta din partea unei echipe de profesionisti, intr-o locatie amenajata cu mult suflet, unde confortul si linistea batranilor dumneavoastra este principala noastra preocupare.

   Dotarile noastre sunt dintre cele mai bune:

   - camere moderne, echipate cu paturi hidraulice si paturi electrice, noptiere pentru lenjerie moale si masa servita pentru cei imobilizati la pat;

   - grupuri sanitare largi si cu posibilitatea de a face baie batranilor imobilizati in carucior sau targa;

   - sala pentru servit masa cu vedere spre gradina de agrement;

   - parc amenajat pentru recreere si recuperare mers.

 

Servicii

   Azil - Casa de Batrani Anastasia ofera urmatoarea gama de servicii:

   - gazduire permanenta, ingrijire personala permanenta, ingrijire medicala permanenta, servirea mesei;

   - casa de batrani;

   - gazduire permanenta: in dormitoare cu 2 sau 3 paturi, luminoase, calduroase, dotate cu mobilier modern, televizor, internet, baie;

   - servicii de ingrijire personala: ajutor pentru igiena corporala, imbracare si dezbracare, mobilizare, servirea mesei sau hranirea pacientului (dupa caz) , deplasare in interior sau exterior;

   - pregatirea si servirea mesei: 5 mese pe zi din care 3 mese principale si 2 gustari, meniu adaptat nevoilor impuse de starea sanatatii si preferintelor pacientilor, servirea intr-un mediu igienic si ambient placut;

   - servicii de ingrijiri medicale: efectuarea masuratorilor antropometrice, monitorizarea parametrilor fiziologici (tensiune arteriala, glicemie, temperatura, puls), administrarea tratamentului prescris de medicul curant, kinetoterapie, psihoterapie; consultatie medicala zilnica functie de starea sanatatii pacientului;

   - socializare si petrecerea timpului liber: camera comuna amenajata modern , dotata cu televizor, video, acces internet , etc.;

   - medic generalist cu vizite de marti pana vineri (inclusiv);

   - ambulanta cu medic permanent (non-stop) si asistent pe salvare permanent (non-stop);

   - asistent generalist al caminului, zilnic;

   - infirmiere permanente (non-stop).

   Caminul are servicii medicale specializate si asigurate o data pe luna de:

   - medic stomatolog;

   - tehnician dentar;

   - medic psihiatru;

   - medic urolog;

   - medic neurolog;

   - medic cardiolog;

   - medic ORL (executare proteze auditive).

   La solicitarea apartinatorilor, aceste servicii de specialitate pot fi folosite suplimentar contra cost (in afara consultatiilor acordate in tarif) ori de cate ori se solicita. In cadrul rezidentei hoteliere se asigura asistenta medicala minima pentru batrani:

   - administrare tratament oral, injectabil, perfuzabil;

   - curatarea plagilor si escarelor;

   - masaje ale membrelor superioare si inferioare;

   - aplicare de creme protectoare pentru cei cu Pampers;

   - recuperarea mersului pentru cei care au aceasta posibilitate, prin exercitii de mers zilnic;

   - exercitii cu jocuri pentru recuperare intelectuala.

Galerie foto

Azil - Casa de Batrani Anastasia
Azil - Casa de Batrani Anastasia
Azil - Casa de Batrani Anastasia
Azil - Casa de Batrani Anastasia

© 2015 Copyright by camin-batrani.com