Nume:
Casa Bunicilor
E-mail:
evmedica@gmail.com
Telefon:
0737 014 017
Telefon 2:
0722 918 550
Fax:
0344 566 919
Adresa:
Str. Grivitei, Nr. 2 B (vis-a-vis de Liceul Energetic), Campina, Jud. Prahova
Facebook

Casa Bunicilor
Camin Batrani

Centru de ingrijire persoane varstnice, camin batrani – servicii de ingrijire, supraveghere, asistenta de specialitate, servicii medicale, terapie, servicii de cazare, alimentatie, intretinere fizica, activitati de recreere, socializare si divertisment pentru persoane varstnice.

Detalii

   Viziunea noastră este de a sprijini si de a deschide noi oportunităţi seniorilor, oferind un nou ambient, cu scopul de a elimina grijile şi constrângerile, stimulând independenţa personală, echilibrul interior şi bucuria unui nou pas în viaţă.   

   Ne dorim ca fiecarei persoane in varsta sa i se acorde sansa de a trai in demnitate, drept pentru care, aici la Casa Bunicilor, obiectivul nostru este acela de a acorda toata atentia si grija pentru ca cei ce doresc sa se stabileasca la noi, sa beneficieze de servicii de inalta calitate si sa se simta ca acasa.   

   Centrul de ingrijire pentru batrani a fost necesar pentru a veni in sprijinul persoanelor care, datorita responsabilitatilor zilnice in plan profesional si lucrativ, nu pot oferi conditiile necesare ingrijirii atente si supraveghere rudelor apropiate cat si a cele indepartate asa cum si-ar fi dorit. Un astfel de sprijin moral vine in ajutorul dvs. din partea caminului nostru, care prin experienta acumulata a reusit sa formeze un concept de sprijin in acest sens persoanelor in incapacitate de a se autoingriji.

   Trebuie avut in vedere ca persoanele aflate in incapacitate de a se ingriji singure si care sunt dependente de ajutorul altor persoane nu sunt vinovate de problemele pe care le pun. Ne asumam sarcina de a depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unui statut de persoana umana, in conformitate cu nevoile primare si sociale ale beneficiarului prin integrarea in comunitatea Centrului.

Servicii

   Casa Bunicilor dispune de un numar de 26 de locuri, in camere de unu si doua paturi, cu grup sanitar propriu.

   Asiguram cazare in regim hotelier (3 stele), masa individualizata in functie de regimul dietetic personal, igiena corporala, asistenta medicala individualizata in baza documentelor medicale prezentate, medic de familie, examen psihologic si psihiatric, iar contra cost, alte examinari de specialitate (consultatii, analize de laborator, etc.), in functie de necesitati.

   Petrecerea timpului liber in spatiu de socializare: TV, internet, activitati recreative, programe distractive, ateliere de lucru manual, modelarie in lut, in lemn, pictura, jocuri de societate, proiectii de filme, muzica, dans, etc.

   Sarbatorile religioase vor fi sarbatorite festiv, precum si zilele de nastere ale musafirilor nostri aflati in locatie.

   Se acorda asistenta religioasa.

   Suntem sensibili la dorintele si sugestiile locatarilor nostri, in dorinta de a le asigura un cadru familial cald si tandru, astfel incat sederea la noi sa aiba loc intr-o atmosfera apropiata de cea a familiei.

   Casa Bunicilor ofera urmatoarele servicii: 

   - Ingrijire persoane varstnice;

   - Ingrijire bolnavi;

   - Ingrijire persoane cu handicap;

   - Ingrijire bolnavi cu Alzheimer;

   - Asistenta medicala;

   - Consiliere psihologica, pshihoterapie; 

   - Evaluare clinica;

   - Gimnastica medicala;

   - Reflexoterapie;

   - Consult medical saptamanal;

   - Infirmiere;

   - Geriatrie;

   - Asistenta sociala.   

   Alimentatie

   Alimentatia persoanelor aflate in grija noastra este pregatita zilnic in bucataria proprie, numai cu ingrediente proaspete si de buna calitate. Aceasta consta in 3 mese principale si 2 gustari. Meniul este diversificat si adaptat in functie de afectiunea rezidentului, in acord cu recomandarea medicului dietetician.

   Masa este servita in spatiul special amenajat, persoanele nedeplasabile fiind alimentate de catre personalul caminului in camera sau la pat.   

    Actele necesare pentru inscrierea in caminul nostru sunt urmatoarele:

   - Copie Carte de Identitate a rezidentului si a apartinatorului;

   - Copie după dosarul medical + retete de la medic, daca sunt prescrise medicamente;

   - Contract (completat la sediul nostru).

 

Galerie foto

Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor
Casa Bunicilor

© 2015 Copyright by camin-batrani.com