Portalul ofera informatii complete despre caminele de batrani din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de ingrijire pentru batrani, servicii de asistenta medicala, de recuperare si reabilitare, depasirea dependentelor, dobandirea independentei, terapie de grup cu efect recreativ, gimnastica, jocuri si sporturi, activitati culturale, servicii suplimentare pentru personae cu nevoi speciale, analize si investigatii medicale, servicii de ingrijire corporala, masaj si kinetoterapie.

Centrele de ingrijire batrani promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.camin-batrani.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Agenţiile teritoriale pentru plăţi preiau din 2019 plata prestaţiilor sociale pentru cei cu handicap.

Agenţiile teritoriale pentru plăţi preiau din 2019 plata prestaţiilor sociale pentru cei cu handicap.

   Plata prestaţiilor sociale pentru persoanele cu handicap se va face, începând din ianuarie 2019, direct de către agenţiile teritoriale pentru plăţi şi inspecţie socială, anunţă Ministerul Muncii, într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

   Decizia Executivului are în vedere simplificarea procedurii de plată a beneficiilor sociale destinate persoanelor cu dizabilităţi.

   Din anul 2007 şi până în prezent, sumele destinate prestaţiilor sociale pentru persoanele cu handicap au fost asigurate din transferuri din bugetul de stat către bugetele locale, sumele regăsindu-se în bugetul Ministerului Muncii şi Justiţiei Sociale.

   Administrarea sumelor s-a realizat prin Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie Socială şi agenţiile pentru plăţi şi inspecţie socială judeţene şi a municipiului Bucureşti, iar plata efectivă la beneficiar a fost asigurată prin Direcţiile generale de asistenţă socială organizate în subordinea consiliilor judeţene, respectiv a consiliilor locale ale sectoarelor municipiului Bucureşti.

Sursa: MEDIAFAX.ro-20.12.2018

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro