Portalul ofera informatii complete despre caminele de batrani din Romania.

Partenerii nostri va pun la dispozitie servicii complete de ingrijire pentru batrani, servicii de asistenta medicala, de recuperare si reabilitare, depasirea dependentelor, dobandirea independentei, terapie de grup cu efect recreativ, gimnastica, jocuri si sporturi, activitati culturale, servicii suplimentare pentru personae cu nevoi speciale, analize si investigatii medicale, servicii de ingrijire corporala, masaj si kinetoterapie.

Centrele de ingrijire batrani promovate beneficiaza de recomandarea portalului www.camin-batrani.com iar dumneavoastra aveti garantia serviciilor de cea mai inalta calitate.

Comisia Europeană i-a cerut României să transpună integral normele la pensie pentru lucrătorii mobili

Comisia Europeană i-a cerut României să transpună integral normele la pensie pentru lucrătorii mobili

   Comisia Europeană (CE) le-a solicitat, joi, Ciprului, Franţei, Irlandei şi României să notifice transpunerea integrală a normelor privind drepturile la pensie suplimentară pentru lucrătorii mobili.

  „Comisia Europeană a decis astăzi (joi - n.red.) să trimită avize motivate către Cipru, Franţa, Irlanda şi România pentru neîndeplinirea obligaţiei de a notifica transpunerea integrală în legislaţia naţională a normelor UE privind drepturile la pensie suplimentară (Directiva privind transferabilitatea pensiilor, Directiva 2014/50/UE)”, arată comunicatul de presă al Comisiei.

   Directiva prevede cerinţe minime privind dobândirea şi păstrarea drepturilor la pensie suplimentară. Prezenta directivă este importantă pentru promovarea mobilităţii forţei de muncă prin protejarea drepturilor la pensie suplimentară ale lucrătorilor mobili.

În aprilie 2014, statele membre au convenit să transpună această directivă şi să comunice Comisiei măsurile naţionale de transpunere până în mai 2018.

   Comisia a trimis deja acestor ţări o scrisoare de punere în întârziere în iulie 2018. Toate cele patru ţări au răspuns că procesul de transpunere era în curs de desfăşurare.

  „Întrucât Comisia nu a primit încă nicio notificare cu privire la o transpunere completă, ea a decis să trimită un aviz motivat. Dacă statele membre nu iau măsuri în termen de două luni, cazul poate fi trimis în faţa Curţii de Justiţie a UE”, au precizat reprezentanţii CE.

Sursa: MEDIAFAX.ro - 24.01.2019

© 2019 Copyright by bvkd-media.ro